Eerst een vrijblijvend intakegesprek

Kan huiswerkbegeleiding mijn kind helpen? Misschien bent u er niet zeker van of huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter op dit moment zinvol is. Of weet uw niet wat voor soort begeleiding zou kunnen helpen. Ook kan het zijn dat uw kind helemaal geen hulp wil. Om deze zaken duidelijk op een rij te krijgen, komen ouders en hun zoon of dochter altijd eerst bij ons voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

Intakegesprek
Tijdens dit gesprek, liefst met beide ouders en zoon of dochter, inventariseren wij de problematiek. Wij laten altijd zoveel mogelijk uw zoon of dochter zelf het verhaal doen. Ouders vertellen uiteraard ook hun kant van het verhaal. Op grond van deze informatie geven wij een eerste advies.

Screening en advies
Om een goed advies te kunnen geven, verzamelen wij zoveel mogelijk informatie. Wij vragen daarom altijd naar kopieën van schoolrapporten en onderzoeksverslagen van bijvoorbeeld capaciteiten- of dyslexieonderzoeken. 
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, 06-54378682 of buroleerhulp@hetnet.nl