Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft mijn kind baat bij huiswerkbegeleiding ?

Misschien bent u er niet zeker van of huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter op dit moment zinvol is, of weet uw niet wat voor soort begeleiding zou kunnen helpen. Ook kan het zijn dat uw kind helemaal geen hulp wil. Om deze zaken duidelijk op een rij te krijgen, kunnen ouders samen met hun zoon of dochter altijd eerst bij ons terecht voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek of intakegesprek.

Kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek met ouder (s) en zoon of dochter, inventariseren wij de problematiek. Wij laten altijd zoveel mogelijk uw zoon of dochter zelf het verhaal doen. Ouders vertellen uiteraard ook hun kant van het verhaal. Op grond van deze informatie geven wij een eerste advies.

Advies
Om een goed advies te kunnen geven, verzamelen wij zoveel mogelijk informatie. Wij vragen daarom altijd naar kopieën van schoolrapporten en onderzoeksverslagen van bijvoorbeeld intelligentie onderzoeken en/of dyslexieonderzoeken. 
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek op telefoonnummer 06-54378682 of via de mail op buroleerhulp@hetnet.nl