Eerst een vrijblijvend intakegesprek


Kan huiswerkbegeleiding mijn kind helpen? Misschien bent u er niet zeker van of huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter op dit moment zinvol is. Of weet uw niet wat voor soort begeleiding zou kunnen helpen. Ook kan het zijn dat uw kind helemaal geen hulp wil. Om deze zaken duidelijk op een rij te krijgen, komen ouders en hun zoon of dochter altijd eerst bij ons voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

Intakegesprek
Tijdens dit gesprek, liefst met beide ouders en zoon of dochter, inventariseren wij de problematiek. Wij laten altijd zoveel mogelijk uw zoon of dochter zelf het verhaal doen. Ouders vertellen uiteraard ook hun kant van het verhaal. Op grond van deze informatie geven wij een eerste advies.

Screening en advies
Om een goed advies te kunnen geven, verzamelen wij zoveel mogelijk informatie. Wij vragen daarom altijd naar kopieën van schoolrapporten en onderzoeksverslagen van bijvoorbeeld capaciteiten- of dyslexieonderzoeken. 
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, 06-54378682 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Contactgegevens  

Huiswerk Instituut Buroleerhulp
Argonautenstraat 17,
1076 KJ Amsterdam
Postbus 95205
1090 HE Amsterdam
Telefoon: (020)6427542
of 06-13468504
e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.